Rengøringsfirmaet Birthe Lund ApSResponsiv hjemmeside

Opgave udført med

Opgave beskrivelse

Vi skal bruge en ny hjemmeside som skal indeholde en mobil side.

Du har mere eller mindre frie hænder til designet, men vil skal selvfølgelig godkende det. Hvordan vi lige gør det håber jeg du kan hjælpe med.

Vi vil have ny tekst, nye billeder, nyt udseende og opdateret ALT på hjemmesiden. Vores kontaktinformation mangler på siden og vi vil gerne have arbejdsmiljømærket ind på siden, så det er super synligt (det må gerne linke til certifikatet, hvis man kan det).

Desuden ønsker vi optegning af et logo, som vi tidligere har fået lavet, som vi ikke er helt tilfredse med.

Formål

At skabe en bedre oplevelse for Birthe Lunds kunder, som besøger deres hjemmeside. Samtidig ønskede de også, at få en hjemmeside, som var pæn på alle enheder – dermed ment et responsivt design.

Birthe Lund ville samtidig gøre det nemmere og mere overskueligt, at bruge deres hjemmeside. Den daværende var over 15 år gammel og ikke blevet opdateret overhoved. Der manglede services/ydelser som firmaet tilbyder samt billeder af disse. Der manglede samtidig beskrivelser på deres nyere certifikater samt en klar forbedre på deres kontaktinformationer.

Ved siden af sitet, havde Birthe Lund også et ønske om, at få lavet om på deres logo og tilføjet et nyt et til samlingen, som de havde fået tegnet før, men ikke var tilfredse med rent grafisk.

Kundekommentar

Vi fik vores hjemmeside som lignede det design vi godkendte, ned til mindste detalje. Vi fik desuden også tilført nogle nye ideer og twists på, hvordan vi kunne sætte tingene op som vi aldrig har tænkt over før.

Vi fik en super lækker hjemmeside ud af samarbejdet med IGNITERS plus vi fik lavet vores logo om, så det er præcis som ønsket.

Vi vil klart anbefale IGNITERS til andre, som måtte mangle eller vil opdatere en hjemmeside.
Man kan roligt sige, at vi er meget tilfredse med den service vi har fået og vil klart bruge IGNITERS igen, når tiden måtte være inde til en opdatering.